sâmbătă, 25 februarie 2012

The woman in black

Regia:James Watkins
Gen:Drama,Horror,Thriller
Durata film:95 min
Personajul principal este un tanar avocat si tanar tatic, care, ramas fara sotie incearca sa-si intretina familia din rasputeri. Tânărul avocat Arthur Kipps îşi lasă fiul la Londra pentru a pleca înr-un sat izolat să rezolve problemele juridice legate de moştenirea răposatei Alice Dabrow. Ajuns acolo, descoperă că o serie de accidente şi sinucideri inexplicabile i-au obligat pe locuitori să-şi închidă copiii în case, pentru a-i proteja împotriva unui inamic invizibil.
In timpul sederii lui in sat aude si vede o serie de fenomene paranormale. Copii incep sa moara unul cate unul in conditii groaznice, singurul lucru pe care il au in comun este "Femeia in Negru" .Fantoma unei femei dispreÅ£uite de întreaga comunitate pentru că nu a fost în stare să-ÅŸi salveze fiul, Nathaniel, ia o formă cu adevărat înfricoşătoare.  Atunci cand ea apare un copil moare.
ÃŽnfruntând ostilitatea localnicilor, Arthur scoate scheletul lui Nathaniel ÅŸi îl îngroapă alături de mama lui, sperând ca astfel diabolicul spirit să-ÅŸi găsească, în sfârÅŸit, liniÅŸtea. Dar, printr-o întorsătură crudă a soartei, Femeia în Negru îşi întoarce acum ghearele împotriva fiului lui Arthur. Pentru a scăpa de o soartă mai cruntă decât moartea, Arthur trebuie să sacrifice tot ce îi e drag pentru a-ÅŸi salva copilul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu